Så får du råd med ny bil – Två unika tips

Är du i behov av en ny bil, men har svårt att få ekonomin att gå ihop? Då kan du dra nytta av våra smarta, roliga och mycket unika tips. Att du kan ansöka om ett billån eller privatlån är du säkerligen redan medveten om, men visste du att du kan finansiera bilen på många fler sätt än så?

Att köpa en bil kan bli en mycket kostsam historia och även om dessa knep kanske inte kan lösa hela bilens belopp, så kan de fortfarande ge dig en mycket bra finansieringsgrund.

Köp bil genom att sälja guld

Visste du att guldpriserna faktiskt ligger ganska bra till? Har du mycket guld hemma som du inte använder kan du sälja guld och på så sätt få en hel del pengar överfört till ditt konto. Att sälja guld är ett mycket snabbt och enkelt sätt att gå tillväga och som kan ge dig många tusenlappar (beroende på hur mycket du har).

Dela bil med en vän

Behöver du verkligen bilen varje dag eller skulle det vara möjligt att köpa bil tillsammans med en vän? Till att börja med kommer både drift- och inköpskostnaden att bli lägre, samtidigt som du slipper ta hand om underhåll och service själv. Se bara till att ni gör upp ett tydligt schema om hur bilen ska användas.